- Cyprus Muaythai Federation

fisu
Go to content
< class="imPgTitle" style="display: block;">Antaly 2019- Youth Games
Cyprus Muaythai Federation
Published by Michael Demosthenous in IFMA Competition · 8 October 2019
Tags: goldmetalcyprusantaly2019
Mεγάλη επιτυχία  της Κυπριακή Ομοσπονδίας ΚΟΜ
στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων στην Τουρκία
Η επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Κυπριακής Ομοσπονδίας muaythai (Ταϊλανδική Πυγμαχία) (ΚΟΜ) στην Τουρκία όπου με τις  διακρίσεις  των αθλητών μας  τίμησαν επάξια την χώρα μας με ένα χρυσό και αργυρό μετάλλιο στις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου. Όπου οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν  στην Τουρκιά.
Οι αθλητές μας, μας εκανα ξανά υπερήφανους στο άθλημα τους .
Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι Αλέξανδρος Κωστή και Κυριάκος Χριστοδούλου συνοδευόμενοι μαζί με τους προπονητές τους, Κώστα Χριστοδούλου και Βαλεντίνο Νεοφύτου και το πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Χριστόφορος Λαζαρίδη.
Ο Αλέξανδρος Κωστή που αγωνίστηκε στην κατηγορία 10-11χρ στα 32 κιλά και κατέκτησε την Πέμπτη 3ης Οκτωβρίου το αργυρό μετάλλιο μετά από τρεις νίκες , χάνοντας στο τελικό από Ταϊλανδό.
Ο Κυριακός Χριστοδούλου που αγωνίστηκε στην κατηγορία 14-15χρ στα 67 κιλά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, όταν αντιμετώπισε στον τελικό, μετά από δύο νίκες το πρωταθλητή  Ρωσίας.
Ο πρόεδρος της  Ομοσπονδίας  κ. Χριστόφορος  Λαζαρίδη που ήταν στη συγκεκριμένη διοργάνωση και επιπρόσθετα συμμετείχε και στο συνέδριο χωρών μελών της IFMA , μας δήλωσε ότι: « η ομοσπονδία είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να νιώθει περήφανη για τα αποτελέσματα των αθλητών της για τις προσπάθειες που κατέλαβε, ώστε αθλητές της να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων. Είναι αλήθεια ότι η οικονομική χορήγησης από το κράτος, για τις επίσημες διεθνείς συμμετοχές της ομοσπονδίας μέσω του ΚΟΑ  είναι ανεπαρκής για τίς διεθνείς υποχρεώσεις της ομοσπονδίας. Τα έξοδα συμμετοχής  στην πιο πάνω διοργάνωση τα καλύφθηκα πλήρως από τους συμμετέχοντες
Ο πρόεδρος  της ομοσπονδίας  ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ελληνική ομοσπονδία ΠΟΜ  που ήδη εχουμε υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας και για την υποστήριξη που βρέθηκε στο πλευρό των Κυπρίων αθλητών χορηγώντας τους την επίσημη ενδυμασία της εθνικής Κύπρου.
Μιχάλης Δημοσθένους
Εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Back to content