Κανονισμοί αγώνων - διευκρινίσεις - News - Cyprus Muaythai Federation

fisu
Go to content

Κανονισμοί αγώνων - διευκρινίσεις

Cyprus Muaythai Federation
Published by in Competition ·
Tags: regualtionscompetitioncmfcyprusmembers
Κανονισμοί αγώνων - διευκρινίσεις                   
                      
Περαιτέρω ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας ημερομηνίας 9/6/2016, έχει αποφασιστεί όπως οποιονδήποτε πρωτάθλημα θα τίθεται κάτω από την αιγίδα της ΚΟΜ, στην αίτηση αγώνων (η οποία  υποβάλλεται 15 μέρες πριν την διεξαγωγή ) θα περιλαμβάνονται τα ακόλουθα επιπρόσθετα στοιχεία.
   
1..Όλοι οι αγωνιζόμενοι εκ των αθλητών εκτός από καλεσμένοι αθλητές άλλων χωρών θα πρέπει να έχουν την κάρτα αθλητή του συλλόγου που αντιπροσωπεύουν – επιτρέπεται να αγωνίζονται μόνο εγγεγραμμένα μέλη συλλόγων της ΚΟΜ. (οι ξένες αθλητικές αποστολές θα υπογράφουν άλλα έντυπα αποδοχής κανονισμών)


2.Όλοι οι παρευρισκόμενοι στον αγωνιστικό χώρο θα φέρουν την επίσημη κάρτα (προπονητές, διαιτητές, VIP)  
    

3.Ο διοργανωτής είναι υπεύθυνος να διασφαλίσει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο με φρουρούς ασφαλείας.

    
4.Επιδείξεις επιτρέπονται αλλά πρέπει να δηλώνονται.
    
    
5.Ενστάσεις για αποτελέσματα επιτρέπονται 15’ μετά τον αγώνα με την υπογραφή σχετικής φόρμας που διέπει τον κανονισμό και καταβάλλεται το ποσόν των €100 (εκατό ευρώ) από τον παραπονούμενο
    

6.Το σχετικό ΝΕΟ έντυπο θα αναρτηθεί στον Ιστοχώρο της ΚΟΜ με όλες τις νέες πρόνοιες για αιτήσεις προγραμματισμένων αγώνων με άμεση ισχύ.
    
    
7.Ανάρμοστες αντιαθλητικές συμπεριφορές από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στον αγωνιστικό χώρο, θα παραπέμπονται άμεσα σε δικαστική επιτροπή και θα επιβάλλεται η αντίστοιχη ποινή όπως προβλέπεται.
                   
Χριστόφορος Λαζαρίδης
 
( Πρόεδρος K.O.M)No comments


Back to content